Over RTL FestiFall

Waar en wanneer is RTL FestiFall?
RTL FestiFall is op donderdag 29 augustus van 15:00 – 18:30 uur in SugarCity in Halfweg.
Hoe laat moet ik uiterlijk binnen zijn?
Het programma begint om 15:30 uur.
Gehoorbescherming?
De nieuwe RTL programma’s knallen van het scherm en uit de speakers en zullen je ogen en oren doen klapperen, maar extra gehoorbescherming is niet nodig.
Persaanvraag indienen?
Wil je naar RTL FestiFall, maar heb je nog geen persuitnodiging of persaccreditatie ontvangen? We verzoeken je een email te sturen naar festifall@rtl.nl.
Tijdschema/dagindeling?
De deuren openen om 15:00 uur en om 15:30 uur start de najaarspresentatie. Vanaf 16:30 – 18:30 is er een borrel met heerlijke bites in festival setting en kun je op ontdekkingstocht langs verschillende programma-activaties.
Zijn er kluisjes?
Er zijn kluisjes aanwezig op het festivalterrein, maar we adviseren je om geen waardevolle spullen mee te nemen tenzij noodzakelijk.
Is er wifi op de locatie?
Ja er is wifi op de locatie.
Is er een geldautomaat?
Er zijn verschillende spelletjesautomaten op het festivalterrein, maar een geldautomaat ontbreekt. RTL biedt je alles gratis aan.
Telefoon opladen?
Het is beperkt mogelijk om op het festivalterrein je telefoon op te laden. Zorg dus voor een volle batterij zodat je al het nieuws van de dag goed op kunt slaan en op social media kunt delen.
Eten/drinken meenemen?
Het is niet toegestaan om eigen drinken en eten mee te nemen naar het terrein. Er is voldoende keuze aan eten en drinken op RTL FestiFall aanwezig en er is rekening gehouden met voldoende vega/vegan opties.
Waar kan ik melden dat ik een voedselallergie heb?
Voor speciale dieetwensen en/of voedselallergieën kun je een e-mail sturen naar festifall@rtl.nl.